Primul-ministru e motociclist si nu este singurul demnitar care are ciudatenii. Ministrul de finante, Sebastian Vladescu, are si el motocicleta, dar, mai mult decat atat, are si alte apucaturi, de exemplu, fredoneaza. Iar la acest capitol mai exista un sef de partid care-l concureaza acerb: Mircea Geoana

Mircea Geoana canta. A nu se intelege ca presedintele PSD face parte din vreun cor. Nu, Mircea Geoana canta pentru el si pentru cei aflati in vecinatatea lui. Si nu o face intentionat, spun apropiatii sai. Cand se cufunda in ganduri sau cand e plictisit, dar si cand are o stare buna, Geoana incepe sa fredoneze diverse melodii. Apucaturile muzicale ale presedintelui au uimit colegii de partid, care au facut ochii mari si si-au dat coate cand au luat contact cu aceasta ciudatenie.

Ministrul de finante, Sebastian Vladescu, e si el o figura, dar ciudateniile sale sunt vazute mai ales in Guvern. Are si motocicleta, are si o reputatie de Casanova, dar, peste aceste lucruri stiute, Vladescu a reusit sa isi lase colegii cu gura cascata.
De cateva ori a coborat la sedinta de Guvern cu un castronel in mana. L-a luat in sedinta si, din cand in cand, mai gusta cate ceva. Sursele noastre nu au depistat ce anume manca, insa l-au auzit cantand. Siesi sau castronelului. Seful de la finante e deja celebru prin Palatul Victoria, deoarece, ca si Mircea Geoana, fredoneaza. Vine cantand, discuta ce are de discutat si pleaca reluand melodia.

Motreanu fumeaza de nervi

Ministrul agriculturii, Dan Motreanu, nu e fumator. Doar refuleaza in tigari. Cand nu mai poate de nervi sau este extrem de stresat, Motreanu recurge la o "scamatorie" sa se linisteasca: tigarile. Nu fumeaza tigari normale, ci unele de foi sau cu arome.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.