Fostul presedinte Ion Iliescu, a primit joi seara, din partea TSD, o distinctie neobisnuita - premiul Playboy, la categoria barbati politici la moda, pentru ca, indiferent de vremuri, s-a aflat tot timpul in prim-planul vietii politice. Emotii mari la decernarea premiului, din partea junilor pesedisti bineinteles, care s-au temut ca fondatorul PSD nu va privi cu ochi buni glumita lor. Spre surprinderea tuturor, Iliescu a urcat pe scena, a zimbit, si-a dres glasul, asa cum obisnuieste si a spus: "Este o provocare. A fost o provocare si din partea revistei Playboy (n.r pentru care fostul sef al statului a acordat un interviu)".

Presedintele onorific al PSD i-a felicitat pe tinerii sociali-democrati si le-a urat mult succes in proiectele viitoare. In timpul scurtului discurs, in sala tinerii isi exprimau admiratia pentru Iliescu. "Ai vazut, a iesit pe locul 4 la - Zece pentru Romania". Indiferent ce am face si am spune noi, este un mare politician" murmurau junii pesedisti. Cei mai circotasi se rugau ca fostul sef al statului sa nu aduca in discutie temele sale favorite - dezvoltarea durabila, globalizarea si bineinteles lucrarile autorului Lester Brown.

Presedintele TSD, Nicolae Banicioiu, a mai oferit distinctii, in numele organizatiei pe care o conduce, liderului PSD Mircea Geoana - premiul "Mos Craciun", categoria serial politic, pentru cel de-al doilea succes in alegerile din partid, secretarului general Titus Corlatean - premiul "buturuga mica", categoria newentry, pentru succesul de la congres, vicepresedintelui Ilie Sirbu - premiul "cel mai bun primar al Timisoarei", pentru intentia acestuia de a candida in 2008 pentru functia de edil, dar si adversarilor politici precum Traian Basescu - premiul "inca una si ma duc" si Theodor Stolojan - premiul "Titanic". Dupa festivitatea de premiere a urmat dansul. Mircea Geoana a incercat sa suplineasca lipsa lui Adrian Nastase, schitind citiva pasi stingaci, dar absenta fostului premier s-a simtit, ringul nu s-a mai umplut ca in alti ani.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.