Gigi Becali l-a devansat pe C.V. Tudor in topul prezidentiabililor si are mari sanse sa intre in finala cu Basescu

Daca duminica ar avea loc alegeri pentru Presedintie, Basescu nu ar avea contracandidat. Potrivit ultimului Barometru Politic National realizat de Metro Media Transilvania, Basescu ar obtine 55% din voturi. Chiar daca se afla la mare distanta de actualul sef al statului, Gigi Becali, care este cotat cu 14 procente, se poate lauda ca a reusit sa-l depaseasca pe liderul PRM, C.V. Tudor (11%). Intr-un sondaj realizat de Gallup in luna octombrie, Becali se plasa pe locul trei cu 10%, in timp ce liderul PRM avea 13 procente.

Principalul partid de opozitie nu pare sa detina un candidat competitiv pentru Cotroceni. Mircea Geoana ocupa abia pozitia a patra, cu doar 6%. Romanii nu l-au uitat nici pe Iliescu, care, desi nu mai poate candida la Cotroceni, este dorit in continuare in fruntea tarii de 2% dintre romani.

Vadim trage partidul dupa el in jos

La partide nu se inregistreaza modificari semnificative in privinta ponderilor intentiilor de vot. Alianta D.A. (47%) continua sa conduca detasat, iar PSD da usoare semne de revigorare, fiind cotat cu 26 de procente. PRM (9%) isi urmeaza liderul si atunci cind trendul pare sa duca, incet-incet, spre coada topului. Acolo de unde vine destul de tare PNG-ul lui Becali (6%).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.