Pentru a doua oara, ministrul Comunicatiilor Zsolt Nagy a fost audiat ieri la Cotroceni de Comisia Speciala Prezidentiala care analizeaza incalcarea legii privind raspunderea ministeriala. La iesirea de la audieri, Nagy nu a dorit sa faca nici o declaratie in privinta intrebarilor care i-au fost adresate de comisie.

Referatul procurorilor care sustinea prelungirea mandatului de arestare al lui Stancev, Benyatov, Mucea si Donciu aducea informatii noi in cazul ministrului Nagy si al rolului jucat de acesta, si anume acela de a veghea asupra convorbirilor telefonice ale retelei Stancev, motiv pentru care ministrul s-a suparat si se declara "stupefiat" ca societatea civila romaneasca nu ia atitudine impotriva scurgerilor de informatii din Parchet.

Nagy respingea acuzatiile care i s-au adus in ultima perioada si asteapta ca Justitia sa-si faca datoria. "Constat ca din Parchet sunt scurse, in mod voit si consecvent, informatii care se pretind a fi dovezi, dar in realitate constituie simple presupuneri", declara atunci ministrul Nagy.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.