Cele doua camere ale Parlamentului s-au reunit ieri dimineata pentru o sedinta solemna dedicata Revolutiei din decembrie 1989. In contrast cu discursurile pompoase tinute de la tribuna de reprezentantii grupurilor parlamentare, care denotau o inalta consideratie fata de evenimentul revolutionar, interesul real al demnitarilor pentru sedinta solemna a fost unul minim, sala fiind aproape pustie. Daca absentele parlamentarilor au devenit deja traditie si nu au mai mirat pe nimeni, a fost o surpriza dezinteresul manifestat de ceilalti demnitari invitati sa ia parte la sedinta.

Astfel, presedintele Traian Basescu nu si-a gasit timp sa onoreze reuniunea solemna, preferand, se pare, sa se pregateasca pentru sedinta CSAT, care era programata la o ora si jumatate dupa cea a Parlamentului. Identic a procedat si premierul Calin Popescu Tariceanu, care era si el invitat. De altfel, nici restul ministrilor nu s-au obosit sa asiste la sedinta solemna consacrata Revolutiei: doar sase membri ai Cabinetului au onorat invitatia, nici aceia neavand insa rabdarea de a sta pana la sfarsit. Este vorba despre liberalii Eugen Nicolaescu (ministrul Sanatatii) si Radu Stroe (secretarul general


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.