Premierul a folosit conferinta anuala a PNL Bucuresti pentru a lansa atacuri dure la adresa platformistilor lui Stolojan

"PLD este o cooperativa - pentru ca are in interiorul ei un membru al cooperativei - (Gheorghe Stefan-Pinalti - n.a.). Reprezinta un partid al veleitarilor cu trecut de stinga, cu trecut securist, care sint dispusi oricind sa faca blat cu oricine. Nu sint nici macar populari, sint mai curind populisti si demagogi", a declarat Tariceanu, simbata, in fata liberalilor bucuresteni. Prilej cu care premierul l-a taxat si pe Basescu, dar pe o tema mai veche - declaratiile neprotocolare facute la investirea lui Vosganian.

Replica platformistilor a venit rapid. Stolojan: "Tariceanu, cu fiecare zi care trece, nu demonstreaza altceva decit faptul ca este un premier mediocru si un sef de partid mediocru, care darima credibilitatea PNL"; Flutur: "Este imoral ca Tariceanu sa vorbeasca in termeni duri despre Theodor Stolojan, atit timp cit a primit postul de presedinte tocmai de la Stolojan".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.