Purtatorului de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, insarcinata in luna a patra, i s-a facut rau, duminica, in timpul unei conferinte de presa transmise in direct de la Palatul Victoria. La finalul conferintei sustinute de comisarul european Leonard Orban, Oanei Marinescu i s-a facut rau si a cazut, exact in momentul in care declara confe-rinta incheiata. Ea a fost ajutata sa se ridice de Orban si de ziaristi prezenti la conferinta.

Marinescu a parasit imediat sala de conferinte. Biroul de presa a declarat, dupa acest incident, ca purtatorul de cuvant Oana Marinescu a avut o criza de hipoglicemie. Purtatorul de cuvant al Guvernului a anuntat, in 6 decembrie, ca este insarcinata, dar ca isi va continua activitatea in cadrul Executivului. Ea a fost de acord sa faca public si numele tatalui, raspunzand intrebarilor ziaristilor.

Acesta este artistul plastic David Sandor. Oana Marinescu are 28 de ani si a devenit purtator de cuvant al Guvernului la inceputul anului 2005. Anterior, Oana Marinescu a fost consilier la Ambasada Marii Britanii la Bucuresti (2000 - 2004), dupa ce a lucrat, intre 1996 si 2000, ca ziarist.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.