Liderii PLD isi pun la lucru avocatii in incercarea de a impiedica aplicarea Legii antimigratie pentru consilierii locali sau judeteni care trec la PLD
Avocatul Valeriu Stoica, lider al grupului de initiativa pentru constituirea Partidului Liberal Democrat, ameninta cu procese statul roman in cazul in care consilierii locali si judeteni "simpatizanti" ai PLD isi vor pierde mandatul din cauza noii optiuni politice. Mai mult, Stoica isi propune sa blocheze prevederea din Legea statutului alesilor locali prin care mandatul de consilier inceteaza o data cu pierderea calitatii de membru al partidului pe a carui lista a fost ales. Stoica impreuna cu Theodor Stolojan si cu Gheorghe Flutur incearca sa impulsioneze consilierii locali PNL care simpatizeaza cu gruparea Stolojan, dar care, o data "mirositi" de reprezentantii liberali, pot fi dati afara din partid. Juridic, orice consilier demis este inlocuit de urmatorul ales local de pe lista partidului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.