Pagina de Internet a partidului este dedicata aproape in exclusivitate unui singur pesedist, Mircea Geoana

Dupa ce si-a ales o noua echipa de conducere, PSD si-a mai tras o schimbare. De data aceasta virtuala. De doua zile, social-democratii se pot fali cu o pagina nou-nouta de Internet. Rosie si cu multe informatii... despre Mircea Geoana.

Doar unul

Lipsesc cocorii si echipa de conducere. Nu exista date nici despre parlamentarii sau alesii locali ai partidului. In schimb, Geoana este pretutindeni: la sectiunea Presedinte, cu tot cu CV; in poze (in natura, cu un teanc de hartii la brat); in conferinta de presa (se poate urmari video), la discutii (in sectiunea "de vorba cu Mircea Geoana"). Liderul pesedistilor este mandrul posesor al unui "blog". Blogul este un jurnal pe Internet si a fost caracterizat de Ion Iliescu (fara sa stie ce-i rezerva viitorul site-ul PSD) drept "un fel de mahala...pe calculator". Din pacate, "Blog-ul lui Mircea Geoana" este gol. La fel si discutiile cu liderul social-democrat. In schimb, poti fi informat despre programul lui Mircea Geoana din ziua respectiva, cu loc si ora. Undeva sus insa, cu litere minuscule, apare si o justificare: "Site-ul este in curs de dezvoltare. Ne cerem scuze pentru lipsa informatiilor din anumite sectiuni". In ultimele sapte zile, pagina de Internet a fost accesata de numai 951 de vizitatori. Iar de ieri, din jurul orei trei dupa-amiaza s-a blocat... probabil pentru completari despre restul PSD.

Echipa de conducere: zero

Pagina de Internet a PSD cuprinde teme favorite si folosite cu obstinatie de liderul social-democrat: minciunile Aliantei portocalii. "Motiune PSD impotriva ordonantei mincinoase" (cu trimitere la actul normativ privind transferul OPSPI de la MEC la AVAS), "Fapte si minciuni ale PD-PNL", "Minciuni portocalii". In plus, exista un discurs al noului secretar general Titus Corlatean, cateva cuvinte ale vicepresedintelui Mihai Tanasescu si informatii despre Rovana Plumb, proaspat aleasa in Biroul Politic al PES Woman.

Ca un bonus, vizitatorii pot accesa sectiunea "Newsroom" sau "Magazin virtual", unde nu este clar ce se afla. Dai click si vezi doar: zero articole. De acelasi lucru te izbesti in mai toate casutele: la echipa (de conducere), la birou permanent, la initiative etc. Poti afla insa, din curriculum vitae al lui Mircea Geoana, care sunt pasiunile presedintelui PSD: "familie (sic!), lectura, sport: fotbal-tenis".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.