Membrii grupului de initiativa pentru formarea Partidului Liberal Democrat tin secrete negocierile cu parlamentarii PSD, PRM si PC, pentru a evita asocierea la PLD a unor persoane controversate.

Potrivit unor surse din grup, Theodor Stolojan va tria pina luni lista de solicitanti din aceste partide pentru a elimina persoanele compromise. In prezent, zvonurile indica doar trei parlamentari PSD, Florin Iordache, Cristian Dumitrescu si Sorin Oprescu, unii dintre ei negind oficial apropierea de gruparea Stolojan.

Demisiile din PNL, in functie de buget

Paralel cu demersul de inmultire a numarului de membri, grupul de initiativa a aminat ieri demisia in bloc a parlamentarilor PNL, care au aderat la platforma, motivatia fiind votul acordat bugetului. Ei au invocat faptul ca bugetul de stat este motivul pentru care nu-si anunta demisia. "Nu vrem sa se speculeze ca noi am fi impotriva adoptarii bugetului de stat", a afirmat deputatul independent Mona Musca. Ei au reprogramat demisia pentru saptamina viitoare cind se presupune ca se va vota proiectul de buget.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.