Liberalii exclud ideea oricarui tip de colaborare cu Partidul Liberal Democrat al lui Theodor Stolojan. Suparati pe partenerii democrati, care au anuntat ca vor colabora cu partidul lui Theodor Stolojan, ieri, liderii liberali i-au atacat si pe democrati si pe platformisti.

In viziunea PNL, partidul fostului consilier prezidential Theodor Stolojan nu exista, iar grupul Stolojan-Stoica este de fapt o "grupare SS".

Senatorul PNL Puiu Hasotti a declarat ca liderii liberali exclud orice posibilitate de a se intalni cu "prost-stolojenistii" - nici in cadrul Aliantei D. A. si nici in afara acesteia.

Nici intentia Partidului Democrat de a colabora cu partidul lui Stolojan nu este privita cu ochi buni de liderii liberali.

Senatorul PNL Puiu Hasotti a calificat atitudinea democratilor, care doresc sa colaboreze cu viitorul PLD, drept un act de vadita ostilitate fata de PNL. Acesta le-a reamintit democratilor ca din Alianta DA, conform protocolului, nu pot face parte decat PNL si PD. Din pacate insa, a afirmat Hasotti, "nu putem impiedica PD sa se intalneasca cu membrii platformei".

Puiu Hasotti nu a uitat sa ii atace nici pe membrii PLD. Senatorul PNL a declarat ca gruparea Stlojan nu face nimic util, folosindu-si toate energiile pentru a lansa atacuri virulente la adresa Partidului National Liberal.

Hasotti a tinut sa le reaminteasca membrilor grupului Stolojan ca au facut afaceri la RAFO Onesti si mai mult chiar, au primit cadouri valoroase, de genul automobilor de lux - grupul Stolojan-Stoica fiind in final catalogat drept o " grupare SS".

Senatorul liberal a continuat pe acelasi ton, mentionand ca "gruparea SS este alcatuita din functionari comunisti, turnatori la securitate, frustrati si parlamentari care nu au sustinerea organizatiilor din care fac parte".

Puiu Hasotti nu are incredere nici in declaratiile lui Theodor Stolojan, care sustine ca a strans deja numarul necesar de semnaturi pentru a inregistra PLD ca partid.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.