Cei 28 de parlamentari platformisti demisioneaza, in urmatoarele 48 de ore, din grupul liberal de la Camera si din cel al Aliantei, de la Senat, au decis liderii viitorului partid PLD in intalnirea de ieri cu liderii PD Emil Boc, Adriean Videanu si Vasile Blaga.

Liderii democrati Emil Boc si Vasile Blaga s-au intalnit, ieri, cu Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, in urma discutiilor stabilindu-se ca in urmatoarele doua zile parlamentarii platformisti sa demisioneze oficial din PNL si din grupurile liberalilor din Camera Deputatilor si Senat, in conditiile in care la Senat, Alianta are un grup parlamentar comun. Demisionarii vor ramane independenti, regulamentul interzicandu-le sa formeze un grup parlamentar. De asemenea, reprezentantii PLD si ai PD au convenit sa aiba, de acum incolo, intalniri regulate, calendarul acestora urmand a fi anuntat in curand.

PNL are 68 de deputati si 29 de senatori. La Senat, grupul Aliantei numara 50 de membri.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.