Numere de magie si dresura de lei la congresul PSD. Ultima repetitie a reprezentatiei de duminica va fi data astazi la Romexpo

Vreti sa asistati pe viu la "repetitia cu costume" a congresului PSD de duminica? Mergeti la Romexpo, pavilionul 2, astazi la ora 14.00. In avanpremiera, o sa dati cu ochii de "magicienii" Mircea Geoana si Miron Mitrea. Aveti unica sansa de a urmari, alaturi de ei, ultima repetitie a congresului de a doua zi, care se doreste aranjat pina in cele mai mici detalii. Totul sub bagheta celebrilor maestri de ceremonie Lazar Gheorghe si Mihai Darie.

Iluzionistul Lazar

Prestidigitator inca de pe vremea lui Cozminca si Miki Spaga, nea Lazar si-a luat licenta in magie politica in vremurile bune la Palatul Cotroceni, dar si la Palatul Victoria. El e omul care stie tot ce misca in partid. Cel de-al doilea, Mihai Darie, este cel pe care Traian Basescu il numea (pe cind erau colegi in PD) "securistul de bine". Cei doi au putut fi zariti si ieri la Romexpo. Dadeau ultimele indicatii cu privire la aranjarea scenei, a scaunelor, bannerelor, dar mai ales a urnelor de vot.

Urnele sint cele mai importante. La fel ca si cutiile magicienilor. Din urnele aranjate ieri de nea Lazar si de Misu Darie urmeaza a iesi duminica viitorii conducatori ai partidului: presedintele, secretarul general, vicepresedintii, membrii Consiliului National, cei ai Comitetului de Integritate Morala, respectiv cei ai Comisiei de Control Financiar. Buletinele de vot sint si ele foarte importante, precum iepurii sau porumbeii iluzionistilor.

Votul pe buletine roz

Buletinele PSD au fost tiparite pe culori. Pentru votarea presedintelui a fost aleasa culoarea roz. Probabil pentru ca Mircea Geoana s-a declarat recent foarte incintat de filmul ,,Pantera Roz’’. Personajul principal al acestui film, inspectorul Jacques Clouseau, ar trebui sa fie - zicea Geoana - un model de politician pentru pesedisti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.