Conservatorii il vor invita saptamana viitoare pe presedintele Traian Basescu in Parlament, pentru a explica "cine l-a mandatat sa creeze tensiuni" prin declaratiile sale intre Romania si alte state precum Federatia Rusa, Republica Moldova, Austria, Italia, Franta, Republica Ceha, dupa cum a anuntat ieri liderul PC, Dan Voiculescu.

Daca Basescu nu va da curs solicitarii, PC va avea consultari cu toate partidele parlamentare, "mai putin cu PD si fara a pune la socoteala pe cei care au dezertat din PNL" si vor propune "un text de declaratie politica a Parlamentului de ingrijorare fata de comportamentele de politica externa ale presedintelui Basescu, ce aduce mari prejudicii Romaniei si romanilor". Presedintele PC a mai spus ca "la Bruxelles se discuta despre faptul ca presedintele Basescu impreuna cu ministrul Justitiei si cu procurorul general au declansat vendeta politica pe privatizarile facute de fostul guvern". "Investitorii straini au nevoie de stabilitate politica", a aratat liderul PC.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.