Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a anuntat, ieri, ca ii va da in judecata pe Liviu Turcu si Marius Tuca. Mai este vizat si cotidianul "Jurnalul National". El a precizat ca va solicita daune morale de 300.000 de euro pentru "afectarea imaginii prin calomnie". Liberalul a pierdut functia de comisar european tocmai din cauza informatiilor denigratoare aparute in media romaneasca.

Purtatorul de cuvant al PNL, senatorul Varujan Vosganian, a declarat, ieri, ca va actiona in judecata Jurnalul National si pe Marius Tuca si Liviu Turcu, solicitandu-le daune morale de 300.000 de euro pentru "afectarea imaginii prin calomnie". "Am platit deja taxa de timbru", a completat Vosganian.

Problema Turcu

Potrivit acestuia, singura "problema" pe care o intampina este aflarea adresei lui Liviu Turcu din SUA pentru a-i trimite citatia. "Problema lui Marius Tuca si a 'Jurnalului National>> este ca au transformat niste afirmatii calomnioase ale lui Liviu Turcu in stiri, pe care si le-au asumat", a adaugat senatorul PNL.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.