"Tariceanu a primit un partid la cheie, ca un Mercedes, numai ca un motociclist conduce masina altfel. Nu poti lasa un partid pe mana unui motociclist care crede ca partidul se conduce ca o motocicleta", a declarat, sambata, la Arad, Valeriu Stoica, unul dintre initiatorii Platformei liberale. Liderul miscarii, Theodor Stolojan, a lipsit de la intalnirea cu aradenii, Stoica anuntand ca acesta a fost retinut de "o intalnire politica de ultima ora". Nici fostul ministru al agriculturii Gheorghe Flutur nu li s-a alaturat, sambata, platformistilor, cei doi facandu-si aparitia, ieri, la lansarea Platformei in Sibiu.

Initiatorii Platformei si-au continuat, in weekend, seria atacurilor la adresa liderului PNL, Calin Popescu Tariceanu. "Astazi, Platforma este o forta reala care are un cuvant de spus si il va spune cu multa tarie si de acum inainte. Cum am reusit? Am reusit pentru ca PNL este in criza. Cauza este aceea ca Tariceanu a folosit partidul ca pe o motocicleta si a intrat cu ea pe contrasens, iar acum vrea sa sara din sa pentru a se salva", a spus Stoica. El a declarat ca miscarea din care face parte nu este un instrument politic al presedintelui Traian Basescu, seful statului fiind doar "un partener" al acesteia. Stoica a dat asigurari ca platformistii nu intentioneaza sa contruiasca un nou partid politic.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.