Fostul presedinte al PSD, Ion Iliescu, i-a atras atentia lui Marian Vanghelie ca face rau organizatiei Bucuresti si ca ar fi mult mai bine sa ramana la nivelul primarului "Care este"
Intr-o intalnire avuta vineri seara, la sediul organizatiei PSD Bucuresti, cu Sorin Oprescu, Miron Mitrea si liderii de sectoare, Ion Iliescu a avut un discurs acid la adresa lui Vanghelie. Potrivit unor surse din partid, liderul PSD i-a spus presedintelui executiv de la Bucuresti ca l-a apreciat ca primar de sector si chiar l-a sustinut si ca ar fi foarte bine sa ramana la acest nivel. Iliescu i-a spus lui Vanghelie "ca este incult" si l-a sfatuit sa-si puna vocabularul la punct inainte de aparea pe mai multe televiziuni. Mai mult, fostul presedinte i-a precizat primarului de la cinci ca nu mai este reprezentativ pentru partid si ca nu trebuie sa se transforme in vocea organizatiei PSD Bucuresti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.