Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca PIN nu va participa la alegerile pentru Parlamentul European. "Noi, PIN, refuzam sa luam parte la acest joc (...) si cerem romanilor sa nu mearga la vot". Decizia a fost adoptata, in unanimitate, in sedinta de vineri a Adunarii nationale a liderilor PIN.

Cozmin Gusa considera ca alegerile pentru PE reprezinta o ocazie foarte buna pentru politicienii corupti din Romania, care vor profita de noile conditii. De aceea calea aleasa de liderul PIN este cea a boicotului, care este un semnal, nu un refuz total al implicarii. "Dorim sa le transmitem romanilor sa nu validam, prin prezenta noastra la vot, statutul de tara de categoria a treia pe care ni l-au rezervat europenii in cardasie cu politicienii romani din actuala clasa politica. Noi, PIN, refuzam sa luam parte la acest joc. Nu vom participa la alegerile europene si cerem romanilor care se simt dezamagiti de actuala clasa politica sa nu mearga la vot", a spus Gusa.

Presedintele PIN a mai anuntat ca in luna decembrie va fi lansat volumul "In Europa, dar nu asa!", care va fi tiparit in aproximativ un milion de volume si distribuit populatiei, "pentru a intelege mai bine ce ii asteapta dupa 1 ianuarie 2007", a precizat Gusa.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.