Mircea Stanescu a renuntat la PD si a devenit pesedist cu acte in regula. El spune ca tatal sau, jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, si-a dat acordul

Fiul jurnalistului Sorin Rosca Stanescu joaca mai nou in echipa lui Mircea Geoana. Stanescu junior a demisionat joi din PD si s-a inscris in PSD. Stanescu senior n-a avut nimic de obiectat. "Mi-a zis textual: 'Da, sint de acord!>>", sustine Stanescu-politicianul. Stanescu-jurnalistul spune altceva. "Nu m-a intrebat, dar mi-a zis ca nu mai vrea sa stea intr-un partid condus de Elena Udrea. Eu cred ca are si o legatura cu conflictul dintre mine si Traian Basescu, dar asta nu pot decit banui", declara Sorin Rosca Stanescu.

Argumentele fiului sint un pic diferite. "Am facut acest gest pentru ca nu mai puteam sa stau in PD. Partidul e condus dictatorial. PD a renuntat la doctrina social democrata. Toate promisiunile electorale au fost calcate in picioare.

V-am spus citeva, dar mai sint si alte motive. De exemplu, s-a adunat si faptul ca Elena Udrea este impusa la conducerea partidului", afirma deputatul Stanescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.