Activitatea colitiei este blocata de crizele din interiorul PNL, dupa cum sustine liderul UDMR, Marko Bela, care se plange de modul in care functioneaza actuala coalitie.

"Atunci cand o formatiune politica isi concentreaza atentia pe problemele interne, sigur ca e mai greu sa ai un dialog", a declarat Marko Bela. Liderul UDMR a atras atentia asupra faptului ca actuala coalitie seamana tot mai mult cu cea din timpul guvernarii CDR. "Pe vremea respectiva, unele conflicte au fost mai usor explicabile, au existat disensiuni doctrinare mai mari intre PD si CDR.

Acum, nu vad diferente doctrinare si nu inteleg de ce alianta nu reuseste sa se coreleze. E adevarat ca avem un partid, PC, despre care nu stim ce doctrina are, sau are in fiecare zi alta doctrina, dar nu PC este forta principala a acestei coalitii", a spus Marko Bela. Liderii PD nu au vrut, insa sa agite apele in privinta liberalilor. Vicepresedintele Ioan Oltean ne-a declarat ca "orice fel de comentarii am face nu ii ajutam cu nimic. Nu sustinem platforma lui Stolojan."

Liderul PD, Adriean Videanu, a recunoscut ca priveste "cu ingrijorare, dar echidistant" situatia din PNL si ii cheama pe reprezentantii liberali la "o atitudine matura, lucida", care sa permita Aliantei D.A. sa isi duca la capat programul.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.