Elena Udrea si Dorin Cocos au intrat in grupul de interese al fratilor Camataru prin asociatul lor, Nicolae Dumitru, zis Niro, fostul partener al lui Nicu Gheara, dezvaluie seful GIP, Mugur Ciuvica.

Potrivit lui Mugur Ciuvica, Elena Udrea, Dorin Cocos si Nicolae Dumitru au infiintat, in iunie 2006, New Global Investments SRL. Sotii Cocos detin cate 25% din capital, restul de 50% fiind detinute de Niro 95 Impex S.A., care face parte din Grupul de firme Niro, condus de Nicolae Dumitru. New Global Investments SRL are ca obiect de activitate promovarea-dezvoltarea imobiliara. Ciuvica spune ca Nicolae Dumitru este "un prosper om de afaceri" si un apropiat al clanului Camatarilor.

CEARTA PE "EUROPA".

Nicolae Dumitru este cel care a infiintat, impreuna cu Nicu Gheara, Complexul Europa din Bucuresti, in care "mii de comercianti chinezi isi vand marfa la tarabe si in baraci", sustine seful GIP. Ciuvica aminteste ca, la sfarsitul anilor ‘90, Dumitru si Gheara s-au certat, conflictul luand, in martie 1999, "forma unor batai in strada" in care, dupa cum a povestit Nutu, Camatarii au intervenit de partea finului familiei lor, Nicolae Dumitru.

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.