Televizoare pentru fiecare pasager, acces la internet prin unde radio si canapele din piele. Aceste facilitati asteapta sa fie folosite de catre parlamentarii dornici sa participe la celebrarea Zilei Nationale a Romaniei, de 1 decembrie, la Alba Iulia.
Totul prin bunavointa si solicitudinea noului ministru al transporturilor, Radu Berceanu, care s-a gandit la confortul alesilor. El si-a invitat colegii de legislatura sa apeleze la noile vagoane business class ale CFR, care se vor constitui intr-un tren special care sa-i duca in orasul Marii Uniri.

"As fi deosebit de onorat ca reprezentantii Camerei Deputatilor sa accepte invitatia de a efectua deplasarea la Alba Iulia cu acest mijloc de transport modern, adresandu-va totodata rugamintea de a ne transmite cel tarziu pana la data de 24.11.2006, daca numarul de 120 de locuri este suficient pentru persoanele care urmeaza sa efectueze aceasta deplasare", se arata in scrisoarea lui Berceanu remisa Camerei Deputatilor. Este de presupus ca ministrul vizeaza si o lovitura de imagine plimbandu-si colegii parlamentari cu noile vagoane reconditionate. Deocamdata, Biroul Permanent al Camerei a decis ca Secretariatul General al Camerei sa discute cu grupurile parlamentare pentru a vedea cati deputati sunt dispusi sa participe la aceasta inaugurare, a precizat secretarul Camerei, Valeriu Zgonea


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.