Conducerile Camerei Deputatilor si a Senatului s-au certat la cutite pentru controlul asupra celor doua restaurante din Palatul Parlamentului, arata stenograma, publicata abia acum, a discutiilor purtate la 9 noiembrie in sedinta comuna a birourilor permanente ale celor doua Camere ale parlamentului.

Stenograma este incompleta, presedintele Camerei, liberalul Bogdan Olteanu, oprind inregistrarea in momentul in care discutiile se incinsera prea mult. Pe ordinea de zi se aflau chestiuni importante, precum programarea dezbaterilor la bugetul de stat sau situatia din comisia SRI, dar senatorii si deputatii au inceput cu cateva impunsaturi in legatura cu soarta alimentatiei publice din Palatul Parlamentului.

"O chestiune de procedura inainte de ordinea de zi. Vreau sa atrag atentia Secretariatului general al Camerei Deputatilor ca, la Senat, se servesc bauturi de o calitate mai buna si, daca ne puteti servi si noua bauturi naturale in loc de chestiile alea, v-am fi indatorati", a inceput Bogdan Olteanu sedinta celor doua birouri. Deputatul PRM Lucian Bolcas s-a grabit sa-l completeze: "Dar mancarea este mai proasta la Senat". Aceasta remarca l-a infuriat, se pare, pe presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, care a tinut sa puncteze ca aceasta este mancarea pe care le-o ofera senatorilor cei de la Camera Deputatilor.

"Asta pentru ca ne luptam sa avem un restaurant propriu (...) Deocamdata, mancam din Camera Deputatilor", a spus Vacaroiu. Dupa acest schimb de replici, s-a trecut la ordinea de zi, dar problema a reaparut la sfarsitul sedintei, cand Vacaroiu a expus chinurile la care proprietarul Palatului Parlamentului, Camera Deputatilor, ii supune pe senatori.

Adevarul

Sursa: AdevarulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.