Presedintele PC, Dan Voiculescu, a anuntat, ieri, intr-o conferinta se presa, ca partidul din care face parte nu va semna o motiune de cenzura impotriva Guvernului, alaturi de PSD. In schimb, PC va vota bugetul de stat pe 2007.
‘’Nu vom sustine o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tariceanu, deci nu vom semna alaturi de PSD’’, a afirmat Voiculescu. In ceea ce priveste bugetul de stat pe 2007, Voiculescu a anuntat ca s-a decis astazi, in Biroul Politic, votarea acestui proiect.

Tot astazi, liderul PC a anuntat ca va organiza pe 29 noiembrie, la Palatul Parlamentului o dezbatere publica pe tema verificarii si confiscarii averilor ilicite. Sugestia organizarii dezbaterii publice vine de la Monica Macovei, care si-a exprimat cererea intr-o scrisoare, desi PC a lansat aceasta idee in urma cu un an si jumatate. Liderul PC a precizat ieri ca a trimis o scrisoare catre CSAT prin care solicita trecerea pe ordinea de zi a viitoarei sedinte a propunerii conservatorilor legate de retragerea trupelor romanesti din Irak. "Suntem convinsi ca SUA isi vor retrage trupele din Irak in urmatoarele sase luni si nu cred ca ar fi cazul ca noi, romanii, sa ramanem ultimii pe teritoriul irakian, motiv pentru care CSAT este obligat sa o puna pe ordinea de zi, sa dezbata propunerea noastra’’, a declarat Voiculescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.