Deputata Mona Musca se va alatura liderilor Platformei liberale peste doua saptamani, dupa ce va inainta justitiei actiunea in apel privind decizia definitiva a CNSAS, care a declarat-o colaboratoare a Securitatii.
Musca a declarat ca si-a amanat discutia cu cei doi lideri ai Platformei, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, intrucat nu a primit inca de la CNSAS motivatia respingerii contestatiei sale, astfel incat, pe baza acesteia, sa se poata adresa instantei. "Le-am cerut domnilor Stolojan si Stoica sa amanam cu doua saptamani momentul asocierii mele la Platforma, intrucat vreau sa depun mai intai actiunea in apel si abia dupa aceea sa ma alatur lor.

Astept inca decizia CNSAS, in care sa fie explicate motivele pentru care mi-au respins contestatia... Dansii (membrii Colegiului n.r.) au spus public de ce, dar pe mine nu m-au anuntat", a precizat deputata. Mona Musca a afirmat ca liderii miscarii de relansare a PNL nu au nicio obiectie fata de intrarea ei in grup. "Problema nu este la dansii, ci la mine, eu am aceasta problema legata de principii. Pana nu rezolv macar actiunea in justitie, nu vreau sa fac niciun pas", a mai spus Mona Musca.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.