El le va da "un sut" pedistilor care ii ataca pe liberali

Secretarul general al PD Vasile Blaga si-a manifestat, luni seara, autoritatea in partid, spunand la o intalnire a conducerii Aliantei D.A. ca, "daca le da un sut" colegilor sai, vicepresedintii Cezar Preda si Ioan Oltean, acestia nu vor mai indrazni sa mai atace PNL.

Potrivit unor surse din Alianta, discutia a pornit de la propunerea liberalilor de a se adopta un cod etic care sa reglementeze relatiile dintre PNL si PD. Liderii democrati au spus de la bun inceput ca nu sunt de acord cu un astfel de cod, iar luni seara, Blaga a sustinut ca adevarata problema este daca liberalii vor indrazni sa-i bage "pumnul in gura" unui personaj precum Ludovic Orban.

Unul din liderii PNL i-a raspuns lui Blaga, spunand ca ei ar putea face acest lucru si a intrebat, retoric, daca PD va face acest lucru cu acei lideri ai sai care ii ataca pe liberali. Potrivit unor surse din Alianta, in acel moment, Blaga a raspuns, spunand ca, daca el le va da un sut lui Preda si Oltean, acestia nu vor mai indrazni sa isi atace colegii de Alianta. Alti participanti la discutie sustin ca Blaga ar fi completat, spunand chiar ca celor doi le va "sari proteza pana la Buzau".

Candidatura comuna la PE, decisa prin sondaj
Conducerea Aliantei D.A. a mai discutat, luni seara, despre posibilitatea realizarii unui sondaj de opinie care sa arate daca, la alegerile pentru Parlamentul European (PE), PNL si PD ar trebui sa candideze pe liste comune sau separate. "Acest sondaj (...) era mai mult o analiza interna, sa vedem, din punctul de vedere al opiniei publice, cum este mai bine sa candidam, dar, in ultima instanta, decizia va fi una de natura politica", a declarat presedintele PD, Emil Boc.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.