PSD isi chestioneaza propriii membri, in cadrul unui referendum intern, cu privire la ce trebuie sa faca si cum trebuie sa arate partidul pe viitor.

Conducerea PSD a dat ieri forma finala a chestionarului la care trebuie sa raspunda membri de partid pina la Congresul din 10 decembrie. Este vorba despre un chestionar in care "poporul pesedist" trebuie sa raspunda intrebarilor pregatite minutios de Vasile Dincu (foto), strategul de serviciu al PSD. Sint in total 12 intrebari: despre prioritatile electorale, despre politica de aliante, despre structura conducerii PSD.

Se vorbeste, printre altele, despre o "platforma a stingii", ca optiune la varianta unei candidaturi pe liste proprii la viitoarele alegeri.

Intrebarea aminteste cumva de "Polul social" propus de Ion Iliescu, idee la care s-a renuntat prin vara, atunci cind Mircea Geoana a interzis folosirea acestui termen in partid.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.