Fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase, a relatat, miercuri seara, ca, in 2003, i-a propus lui Traian Basescu o alianta, urmand ca presedintele de atunci al PD sa beneficieze de sprijinul PSD in competitia pentru un nou mandat de primar al Capitalei.
"si atunci i-am spus lui Traian: "Traian, cred ca este o nebunie ce facem.

Mergem separat in aceeasi directie" si "Hai sa incercam sa facem o alianta pentru alegeri, pentru Bucuresti sigur ca te-am sprijini pe tine la Primarie", inca nu era candidat la prezidentiale, asta se intampla mai tarziu, datorita lui Stolojan, dar, la acel moment, el voia sa candideze ca primar. si i-am spus: "Tu candidezi, te sprijinim, avem intre timp, in perioada pana la alegeri, un consiliu care este consiliu majoritar al PSD, vei avea si un ajutor neconditionat pentru toate proiectele pe care le ai in derulare, inclusiv investitii si asa mai departe, ne prezentam impreuna dupa aceea la alegerile parlamentare si avem impreuna sansa sa formam un guvern".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.