"In calitate de lider de grup, trebuie sa va spun foarte clar ca, daca, teoretic, o majoritate a grupului parlamentar ar solicita un lucru rusinos, de a incepe targuieli si negocieri cu Stolojan, in secunda urmatoare voi demisiona, pentru ca nu pot reprezenta un grup de asemenea calitate", a anuntat Crin Antonescu, seful deputatilor liberali. Antonescu a tinut astfel sa infirme speculatiile legate de o posibila intermediere a sa intre Stolojan si Tariceanu pentru ca cei doi sa se impace.

"S-a discutat foarte mult, in ultimele zile, despre asa-zisa platforma a unui grup de fosti membri PNL si s-a vorbit chiar despre grupul parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, lasandu-se a se intelege ca sunt simpatizant al unui proces de mediere, de pace si de recupare a gainilor pierdute care fac oua de aur", a declarat Antonescu. Dimpotriva, acesta ramane ferm pe pozitia anti-Stolojan. "Daca aderi la ideile unui grup care se afla in afara partidului, te duci in afara partidului", a tinut sa precizeze liderul liberal. In privinta apelului la reconciliere semnat de unii parlamentari PNL, Antonescu a declarat ca "nu cunosc continutul apelului pentru unitatea PNL si nu cunosc numele semnatarilor.

Dincolo de acest document, la nivelul grupului parlamentar nu s-a discutat nimic in aceasta privinta si, la inceputul saptamanii viitoare, vom clarifica niste lucruri". Liberalul a adus inca o serie de acuze la adresa initiatorilor Platformei Liberale. Lui Stolojan i-a reprosat afacerea Megapower, iar lui Stoica faptul ca ar fi pacalit liberalii sa accepte in 2001 protocolul de colaborare cu PSD sustinand ca a obtinut acordul social-democratilor ca unii liberali sa-si pastreze functiile la nivelul directiilor judetene.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.