Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, va fi coordonatorul campaniei electorale a PNL pentru alegerile pentru Parlamentul European, scrutin la care liberalii vor sa mearga pe liste comune cu democratii.

Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PNL de ieri, ca liberalii au discutat despre necesitatea declansarii pregatirilor pentru campania electorala in vederea alegerilor europene, subliniind ca, potrivit prevederilor protocolului Aliantei, PNL si PD vor merge pe liste comune. "Am discutat despre necesitatea demararii pregatirilor pentru campania electorala pentru Parlamentul European. Vom stabili criteriile de selectie, vom stabili echipele care vor lucra. S-a stabilit, inclusiv, un coordonator din partea PNL, in persoana lui Bogdan Olteanu", a declarat Tariceanu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.