Presedintele Traian Basescu implineste astazi 55 de ani, el urmind sa sarbatoreasca evenimentul impreuna cu familia, nefiind insa exclusa, conform unor surse democrate, o intilnire cu lideri PD. Surse democrate au declarat, ieri, ca liderii PD Adriean Videanu, Radu Berceanu si Anca Boagiu asteapta "o invitatie" din partea sefului statului pentru a se intilni cu acesta.

Anul trecut, presedintele Basescu si-a petrecut ziua de nastere la vila sa de protocol din statiunea Neptun, in ziua urmatoare vizitindu-si mama, insotit de sotie si de cele doua fiice, dupa ce a mers la mormintul tatalui sau din Cimitirul Central al Municipiului Constanta. Traian Basescu se afla, pe 4 noiembrie 2004, in campanie electorala, iar in 2003, la implinirea virstei de 52 de ani, el a sarbatorit alaturi de colegii din conducerea PD si a primit de la acestia un tablou semnat de Ion Pacea.

Basescu a spus, cu acea ocazie, ca si-a suspectat colegii ca au achizitionat tabloul din colectia premierului Adrian Nastase. Deputatul PSD Adrian Nastase a declarat, ieri, ca ii doreste presedintelui Traian Basescu sanatate si ca spera ca Daniel Morar, procurorul-sef al DNA, sa nu-i mai faca presedintelui vreun cadou, cum s-a intimplat acum un an.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.