Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, il acuza pe Adrian Nastase ca se afla in spatele unei anchete PNA, iar fostul presedinte al PSD Galati ii cere demisia.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, s-a plins ca este atacat in presa la comanda politica a unor colegi de partid. El a sugerat, intr-o conferinta de presa, ca in spatele anchetei declansate de PNA impotriva sa se afla nimeni altul decit Adrian Nastase. "Domnul senator Aristide Roibu, trezorierul PSD, este unul dintre oamenii domnului Adrian Nastase. N-am inteles de ce un cotidian controlat de un senator PSD arunca pe piata a patra oara acelasi tip de articol", a comentat Marian Oprisan anumite articole dintr-un cotidian central in care este atacat. Anuntindu-si candidatura pentru un nou mandat la presedintia PSD Vrancea, Oprisan s-a aratat iritat si de tentativele lui Nastase de a-l inlatura de la conducerea organizatiei. "Poate, daca va candida Adrian Nastase la Vrancea, voi avea ceva concurenta", a declarat Oprisan, sugerindu-i presedintelui PSD sa vina sa candideze in judet decit sa-i pregateasca contracandidati.

Muscatura lui Platica

Un alt atac la adresa lui Nastase a venit din partea unui fost senator PSD, Ilie Platica Vidovici. Desi schimbat din fruntea PSD Galati si scos de pe listele parlamentare, Platica nu a reactionat decit tirziu. Ca si Iorgovan, acesta crede ca locul lui Nastase este in afara PSD.

"I-am explicat lui Adrian Nastase ca orice om civilizat, intr-o tara civilizata, cind pierde partida, face pasul inapoi si-si da demisia. In acest fel, ne-ar fi scutit de tot taraboiul privind conducerea PSD si de lipsa deciziilor la nivel central. I-am mai spus ca, dupa ce isi da demisia, poate sa candideze din nou pe orice functie vrea, urmind ca votul sa decida", a spus Platica. Acesta s-a aratat iritat ca Adrian Nastase l-a denumit exponent al unei generatii care trebuie sa fie reformate.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.