Noua organizatii judetene ale PNTCD au adoptat la Suceava o rezolutie prin care cer organizarea unui congres extraordinar al partidului in ianuarie 2007 si inceperea de consultari politice in scopul constituirii unei forte politice de centru dreapta inclusiv cu Platforma liberala Stolojan-Stoica. Astfel, reprezentantii filialelor PNTCD din Suceava, Iasi, Botosani, Neamt, Vaslui, Vrancea, Bacau Tulcea si Galati reuniti, sambata, la Suceava, au decis sustinerea la viitorul CNC a convocarii, cel mai tarziu in a doua jumatate a lunii ianuarie 2007, a Congresului extraordinar al partidului.

Totodata, acestia solicita modificarea Statutului partidului, prin introducerea votului uninominal pentru toate functiile din partid, descentralizarea partidului si largirea atributiilor zonelor istorice prin introducerea functiilor de vicepresedinti regionali. Organizatiile PNTCD semnatare ale rezolutiei de la Suceava cer si inceperea de consultari politice in vederea constituirii unei forte politice de centru dreapta, de orientare populara cu reprezentantii acelor forte care si-au declarat disponibilitatea in acest sens.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.