Vicepresedintele Partidului Conservator (PC) Nicolae Popa sustine ca formatiunea sa dezavueaza si respinge categoric gestul celor 11 deputati social-democrati care si-au retras semnaturile de pe motiunea simpla initiata in vederea demiterii vicepremierului Marko Bela.

Intr-un comunicat dat publicitatii ieri, Nicolae Popa afirma ca, "amenintati de mai-marii lor pe linie de partid, precum in perioada proletcultista, cei 11 parlamentari PSD au fost obligati sa-si retraga semnaturile".

Deputatul de Alba considera ca atitudinea celor unsprezece social-democrati denota lipsa de maturitate, de consecventa politica, de respect si de seriozitate."Atitudinea PSD in problema nationala, aidoma celei a PNL si PD, demonstreaza inca o data ca avem de-a face cu o lipsa de preocupare pentru interesul national. PC este de parere ca o astfel de atitudine transpartinica, in care partidele politice isi dau mana doar cand este vorba de interese de grup si de partid, este total daunatoare, cu atat mai mult cu cat se ignora problemele fundamentale de respectare a Constitutiei si a legilor tarii" - se arata in comunicat.

"Faptul ca am cerut demiterea unui membru al Guvernului Romaniei, care in orice alta tara democratica si-ar fi dat singur demisia de onoare pentru incalcarea repetata a Constitutiei, reprezinta o dovada de barbatie, de respect si pretuire pentru cei care locuiesc in judetele Harghita, Covasna si Mures, dar si fata de toti romanii care nu accepta ofensele zilnice aduse de asa-zisul vicepremier Marko Bela", a mai afirmat vicepresedintele PC.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.