Vicepresedintele Partidului Conservator, deputatul Nicolae Popa, a declarat ca Partidul Conservator este dezamagit de duplicitatea parlamentarilor PSD care si-au retras semnaturile de sustinere a motiunii pentru demiterea vicepremierului Marko Bela.
Nicolae Popa a spus ca Partidul Conservator nu doreste sa-i judece pe cei din PSD, insa spera ca vor fi taxati de electorat si de opinia publica pentru greseala politica facuta.

"Suntem siderati, suntem total dezamagiti de comportamentul duplicitar si inconsecventa celor de la PSD care au dat dovada de lipsa de respect fata de electorat si romanii din Harghita, Covasna si Mures. Nu noi o sa-i judecam, insa speram sa-i judece opinia publica si electoratul lor, care cred ca nu vor intarzia sa-i atentioneze ca au facut o grava greseala politica", a mai spus Popa. Motiunea fusese semnata de 57 de deputati PC, PSD si PRM.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.