PC a depus, ieri, la Camera Deputatilor, o motiune simpla prin care solicita demiterea lui Marko Bela din functia de vicepremier. Denumita "Autonomia teritoriala solicitata de vicepremierul Marko Bela sfideaza Constitutia Romaniei", motiunea este semnata de 57 de deputati, dintre care 17 de la PC, 14 de la PSD, 22 de la PRM si 4 independenti.
Vicepresedintele PC Nicolae Popa a explicat ca nu critica, prin aceasta motiune, UDMR, ci pe presedintele formatiunii, Marko Bela, care, desi are calitatea de membru al Guvernului, a solicitat autonomia Tinutului Secuiesc, punand in pericol integritatea si suveranitatea Romaniei. "Nu mai putem tolera comportamentul duplicitar a lui Marko Bela, care are calitatea de membru al Guvernului si a incalcat cu buna stiinta Constitutia Romaniei si juramantul de credinta", a precizat Popa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.