Primarul de la Sectorul 5, Marian Vanghelie, il vede pe doctorul Oprescu doar pe locul al treilea in partid, dupa Mircea Geoana si Ion Iliescu. In ierarhia lui Vanghelie, Adrian Nastase nu are loc, primarul pesedist considerand ca fostul premier ar trebui sa plece la pensie.
In ceea ce priveste candidatura lui Oprescu, Vanghelie a fost transant, lasand impresia ca el conduce organizatia Bucuresti. "Acest subiect trebuie clarificat, iar organizatia ar trebui sa analizeze sansele pe care Oprescu le are prin candidatura la una din functiile de conducere centrale", sustine Vanghelie. sedinta de vineri seara de la PSD Bucuresti a Biroului executiv a fost tensionata.

Social-democratii bucuresteni nu s-au lamurit daca Oprescu ravneste sau nu la fotoliul lui Mircea Geoana.
In schimb, Oprescu a aflat ca Marian Vanghelie il vede al treilea om in partid, dupa Iliescu si Geoana. In spatele usilor inchise, presedintele organizatiei a fost nevoit sa dea explicatii in ceea ce priveste zvonul candidaturii sale si sa constate amar ca nu prea au fost voci care sa-i laude intentia, ci, dimpotriva. Oprescu a negat, de asemenea, orice fel de implicare a fostului presedinte al PSD, Adrian Nastase, in asa-zisa lui candidatura. "Dumneavoastra chiar credeti ca Adrian Nastase are nevoie ca cineva sa stea in spatele lui sau ca Sorin Oprescu are nevoie sa stea in spatele cuiva? Chiar ma simt jignit.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.