Deputatul PSD Victor Ponta considera ca formatiunea social-democrata ar trebui sa scape cit mai repede de acei membri care critica partidul din interior, dupa modelul urmat de PNL in cazul lui Theodor Stolojan.
Ponta a explicat ca "sapatul si mincatoriile intre colegi" nu fac bine partidului. Liderul TSD considera ca masura ar trebui aplicata si la nivel central, dar si in filiale, pentru ca toti membrii PSD sa inteleaga ca lupta politica se duce cu PNL si PD, nu cu propriul partid.

"Oricine continua sa-si dea colegii in presa cu texte pe la spate, ca fiecare are cunostinte de acest gen, si nu intelege ca noi ne batem cu PNL si cu PD, nu intre noi, reprezinta un pericol grav pentru PSD si trebuie sa fim mai decisi cu ei. Daca facem lucrul asta mai repede, pina la alegerile pentru Parlamentul European din mai-iunie anul viitor, putem ajunge la 30%, daca nu, nu. Alianta ne va bate acolo doar daca PNL si PD merg impreuna, nu separat", a spus Ponta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.