Apropierea congresului PSD din aprilie scoate din amorteala organizatiile si pe liderii acestora. in acest timp, Adrian Nastase, considerat deja "perdantul" cursei pentru sefia PSD, si-a inceput un "turneu" de "promovare" prin tara.

Astfel, insotit de putinii oameni care inca ii mai sunt alaturi, adica de Cristian Diaconescu si Titus Corlatean, Nastase si-a inceput itinerariul cu Timis, Arad, Alba, punctul terminus fiind Clujul. Aflat la Timisoara, Adrian Nastase nu s-a putut abtine sa nu lanseze niste atacuri cat se poate de dure la adresa unor cunoscuti "adversari" sau "baroni" din partid, incercand sa arate cat este el de reformator.

Seful PSD se dezice de baroni

El a afirmat ca s-a saturat de oameni de genul Bebe Ivanovici, Trita Fanita, Ilie Platica Vidovici sau Antonie Iorgovan, mai ales cand acestia devin purtatori de mesaje privind schimbarea din partid, catalogandu-i ca fiind "necalificati" pentru a da astfel de directive. Nastase isi va incheia periplul la Cluj, in asa-numitul fief al sau, data fiind pozitia pro-Nastase evidenta a liderului PSD Cluj, Ioan Rus.

Fostul ministru de interne a lansat si el joi un nou atac la adresa lui Ion Iliescu: "Vor fi mai multi candidati la presedintia PSD". Afirmatia lui Rus incearca sa arunce in aer deja "parafata conventie" pentru conducerea partidului de triumvirat: presedinte Ion Iliescu, presedinte executiv Adrian Nastase si un secretar general.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.