Liberalul Radu Stroe este pus sa aleaga intre functia de presedinte al Comisiei parlamentare pentru controlul SRI si cea de secretar general al guvernului.
Potrivit presedintelui Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, Stroe a fost invitat la sedinta de joi a birourilor permanente ale parlamentului, unde isi va anunta, oficial, pozitia. Oricum, Stroe a anuntat deja ca prefera sa ramana in echipa premierului Calin Popescu Tariceanu, decat in comisia parlamentara.

Birourile reunite ale celor doua Camere au luat abia acum hotararea de a analiza incompatibilitatea lui Stroe in cele doua functii, desi liberalul a fost ales ministru delegat pentru Secretariatul General al guvernului inca de la sfarsitul lunii mai. Tot PNL va fi partidul care va face o propunere pentru inlocuirea lui Stroe la conducerea Comisiei pentru controlul SRI, urmand ca liberalul nominalizat sa fie validat intr-o alta sedinta a birourilor permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.