Presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, trateaza cu un dezinteres total actiunea disidentilor liberali. "Critici penibile, inspirate de cei care-l manevreaza", a calificat Tariceanu platforma lansata de Stolojan si Stoica ieri, lasand sa se inteleaga ca este convins ca cel care se afla in "umbra" acestei miscari este presedintele Traian Basescu.

"Ar fi bine ca cei care il inconjoara pe Stolojan sau il imping de la spate, ca el asa functioneaza, sa vina cu ceva nou, sa propuna ceva romanilor", a spus Tariceanu, facand aceeasi aluzie la seful statului, fara insa a se referi direct la acesta. Tariceanu chiar l-a ridiculizat pe Stolojan, afirmand ca "face des confuzii".

"Theodor Stolojan nu stie care este definitia cuvantului platforma - nu stie care este sensul unei platforme politice", a afirmat liderul PNL, adaugand ca actualul consilier prezidential are o problema personala cu el. Tariceanu a adaugat ca actiunea disidentilor liberali este o problema care tine de "ambitii personale".

Chiar daca a vrut sa arate ca nu da niciun fel de importanta miscarii lansate de fostii lideri liberali Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, Tariceanu a fost la curent cu ceea ce s-a discutat ieri la Pitesti. Ca dovada, faptul ca l-a acuzat pe Stolojan ca este specialist in grupuri de interese, iar el, ca premier, nu a semnat niciun act in favoarea vreunui grup de interese. Acuzele liderului PNL au venit ca replica la afirmatiile lui Theodor Stolojan, care a declarat ca PNL a ajuns, la doi ani de la alegeri, sa fie confiscat de un grup restrans care foloseste formatiunea in interesul personal al acestui grup, pe care l-a denumit, din nou, ca fiind oligarhic si pe care l-a facut responsabil de lipsa de viziune si de proiecte politice pentru partid si pentru tara.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.