“Partea proasta in PSD este ca-l are ca purtator de cuvant pe Marian Vanghelie. Eu cred ca acest lucru creeaza o anumita problema. In momentul in care cel care da sfaturi politice, cel care isi face doctoratul cu profil politic in PSD si cel care ii ia locul lui Dancu in ceea ce priveste strategiile politice este Vanghelie, incepem sa avem o problema”, a declarat sambata, la Realitatea TV, Adrian Nastase.
Declaratiile fostului presedinte al PSD au fost facute in contextul in care Marian Vanghelie afirmase ca "Adrian Nastase ar trebui sa se duca un pic acasa, sa iasa la pensie".

"Eu il respect pe Vanghelie pentru cat poate sa faca el si pentru ce a facut el pentru partid, mi-ar fi foarte usor sa spun ca in materie politica exista someri, exista pensionari sau eventual sunt in activitate, dar asta ar insemna sa validez un dialog al meu cu Vanghelie", a afirmat malitios Nastase.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.