Conducerea PNL pregateste o contraofensiva la platforma lansata ieri de gruparea Stolojan

Aceasta va prezenta intre 20 si 25 octombrie proiectul de strategie al partidului pentru perioada postaderare, urmind ca documentul sa fie pus in dezbaterea filialelor teritoriale. Coordonatorul proiectului, senatorul Paul Pacuraru, ne-a declarat ieri ca documentul este finalizat in proportie de 75%. "Il vom face public dupa ce va fi avizat de conducerea PNL pentru a intra in dezbatere generala", ne-a declarat senatorul liberal.

Premise optimiste

Un singur lucru ne-a dezvaluit ieri Pacuraru: "La ora actuala, pot spune doar ca toate analizele facute, indiferent de catre cine, au plecat de la premisa ca PNL a cazut in sondaje. Am confirmarea certa ca nu este asa. PNL se afla la aceleasi cote din perioada alegerilor, la 16-18%. Altceva s-a intimplat, a crescut PD, de la 8-9% la 19-20%. Nu a crescut insa in detrimentul PNL, cu alte cuvinte PD nu a luat din electoratul liberal".

In Alianta pina in 2008

Conform unor surse din PNL, pe linie politica proiectul prevede pe termen mediu continuarea activarii alaturi de PD pina in 2008, in cadrul Aliantei D.A.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.