Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a criticat, ieri, conducerea PSD, despre care a spus ca este caracterizata de "un populism gaunos", apreciind ca liderul PSD Mircea Geoana este "lipsit de caracter si nu are nicio legatura nici cu politica, nici cu interesul national". Vadim Tudor s-a aratat nemultumit de faptul ca Geoana le-ar fi interzis senatorilor PSD sa semneze si sa voteze motiunea simpla pe care PRM intentiona sa o initieze la Senat si prin care se cerea destituirea lui Marko Bela din functia de vicepremier, pentru declaratiile facute de acesta pe tema autonomiei teritoriale.

"La deruta, ni se arunca pretextul ca ni se plateste o polita, fiindca nu am fost de acord cu numirea lui George Maior la conducerea SRI. Ce treaba are una cu alta? Sa fie acest Maior mai important ca Ardealul?", a adaugat liderul PRM. Vadim Tudor a apreciat ca este "sinistra" campania PSD de demascare a minciunilor regimului Basescu, cind cu mai putin de o saptamina in urma, PSD "a primit o pomana uriasa: functia de director al SRI".

"Pe Geoana nu cred ca il apuca Anul Nou in fruntea PSD. (...) I se pregatesc surprize neplacute. (...) El este un corp strain (in PSD-n.r.), el a fost membru PNTCD", a opinat C.V.Tudor. "Voturile mele vor fi decisive in turul doi si va asigur ca nu i le vom da lui (lui Geoana-n.r.)", a spus, la un moment dat, C.V.Tudor. "Dar cui?", a fost intrebarea unui ziarist. Dupa un scurt moment de gindire, Vadim Tudor a spus, rizind: "Poate ca am sa ma proclam rege!".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.