Liderul grupului liberal democrat din Parlamentul European Graham Watson a declarat, vineri, ca partenerii din PNL "duc" Romania in UE si l-a avertizat pe premierul Calin Popescu Tariceanu ca ii duce pe romani in UE, dar nu stie daca "le va placea tot ceea ce vor gasi acolo".

El a spus ca predecesorii lui Tariceanu, care se afla in sala, nu au facut treaba buna si ca reformele radicale din ultimii ani au ajutat Romania sa se transforme. "Migratia este foarte buna pentru cresterea economica, de aceea sa nu impunem masuri restrictive Romaniei", a apreciat Watson, dupa care s-a adresat direct premierului roman: "Caline, aduci poporul roman in UE, dar nu stiu daca ii va placea tot ce va gasi acolo". El a exemplificat cu o gluma despre Noe, care traia in Uniunea Europeana si care a primit o vizita din partea lui Dumnezeu care i-a spus ca e timpul sa construiasca o noua arca, pentru ca urmeaza un nou potop.

"Dupa citeva zile, Dumnezeu s-a intors si l-a gasit pe Noe plingind in gradina si l-a intrebat ce s-a intimplat, de ce nu a construit arca. Noe i-a explicat atunci ca avea nevoie de autorizatie de constructie, de autorizatie de la pompieri, de autorizatie de la protectia mediului, ca nu putea lua copaci pentru constructie pentru ca acestia sint protejati de lege, ca i s-a atras atentia ca incalca drepturile animalelor daca le inghesuie pe o arca si in final i s-a spus ca nu are dreptul sa faca nimic inainte de a realiza un studiu de impact al proiectului asupra mediului", a povestit Graham Watson.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.