Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a primit de la inceputul acestui mandat aproximativ 40 de cadouri in cadrul unor actiuni de protocol, in valoare cumulata de peste 3.000 euro, printre care mai multe seturi de sticle si pahare pentru lichior, vin si sampanie. Cel mai scump cadou primit de Vacaroiu este un bol de argint in valoare de 270 euro, obiect pastrat in plenul Senatului.

Printre bunurile primite de presedintele Senatului se mai regasesc o figurina din bronz argintat (110 euro), un stilou cu suport metalic marca El Casco (178 euro), un covor de lana cu motive orientale (190 euro), un sal din casmir (80 euro), un ceas de birou montat intr-un bloc de cristal (69 euro), o cravata marca Paolo Bertolucci (27 euro) si o alta cravata din matase, cu insemnele Olimpiadei 2008 (25 euro). Vacaroiu a primit si mai multe seturi de sticle si pahare pentru bauturi alcoolice, in valoare totala de peste 150 euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.