Folosind aceeasi reteta, cu brosuri si fluturasi , presedintele social-democrat a lansat o a doua actiune menita sa creeze imaginea unui partid social-democrat care nu admite compromisuri in relatia cu actuala putere.
Prima actiune de acest gen a fost tinuta in luna iunie, cand Geoana a intentionat sa coloreze in rosu tot Bucurestiul. Nu i-a reusit asa cum si-ar fi dorit, voluntarii fiind mult mai putini decat spera liderul social-democrat sa adune. De data asta, campania este sustinuta cu 600.000 de brosuri si 250.000 de fluturasi, pe care, dupa cum a spus Geoana, le-a platit fiecare organizatie.

Presedintele PSD a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre proiectul de buget pe care guvernul il va lua in discutie. Geoana a afirmat ca romanii vor trai la fel de prost sau chiar mai prost in 2007 din cauza "acestei puteri portocalii certarete". Nu a fost insa foarte transant in a spune daca PSD va vota sau nu bugetul, sau daca va introduce motiune de cenzura pe aceasta tema. In expunerea facuta, liderul social-democrat sustine ca a identificat 1.000 de minciuni, adica o medie de aproximativ 20 de minciuni spuse de guvernanti pe luna.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.