Taranistii au organizat, ieri, o sesiune de comunicari care a avut ca subiect "Nevoia de crestin-democratie si de PNTCD in Romania", cu ocazia aniversarii a 80 de ani de la fuziunea dintre Partidul National Roman din Transilvania si Partidul taranesc din Regat. Principalii lideri ai partidului au vorbit despre oportunitatea revenirii PNTCD pe scena politica si au evocat personalitatea unor oameni precum Simion Barnutiu, Iuliu Maniu, Ion Mihalache si Corneliu Coposu.

Presedintele partidului, Gheorghe Ciuhandu, a aratat ca "PNTCD este menit nu doar sa existe si sa intre in parlament, el trebuie sa constituie alternativa crestin-democrata care sa aduca Romania in randul tarilor europene dezvoltate". Ciuhandu considera ca "marea familie populara crestin-democrata si conservatoare" are nevoie de un partid puternic in Romania.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.