Fostul primar al sectorului 1, George Padure, l-a atacat ieri dur pe presedintele PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, nemultumit ca nu a fost luat in calcul in procesul de desemnare a candidatului acestui partid la Primaria Capitalei. "Pina nu-i speli ciorapii lui Dan Ioan Popescu nu ai ce cauta in organizatia Bucuresti. Am fost un ghimpe pentru dinsul in prima zi la PSD. (...) Cum sa ies eu in sondajul domniei sale daca numele meu nu a fost introdus? Iar pentru a fi introdus ar fi trebuit sa-i fac cafele domnului Popescu", a sustinut Padure, intr-o declaratie acordata "Evenimentului zilei".

In opinia sa, "nu reforma PSD este problema, ci comportamentul unor lideri care, prin efectul bulgarelui de zapada, au adus rezultatele cunoscute astazi". "Cite lectii ne mai trebuie pentru a intelege? Sper ca aceasta pe care o vom primi acum, vezi Doamne din lipsa de candidati, va fi ultima, dupa care seful organizatiei sa se retraga cu bun-simt", a adaugat Padure, invitindu-l pe Dan Ioan Popescu sa-l excluda din partid "daca nu-i convine ce i-am spus".

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul ZileiTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.