Liderul conservatorilor din Bistrita-Nasaud, Ionel Tompa, a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa sustinute ieri, ca isi doreste ca fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase, sa urmeze exemplul lui Dan Ioan Popescu si sa se inscrie in PC, informeaza corespondentul RomNET.

"Nu este posibil sa ne negam valorile", a spus Tompa, care este si vicepresedinte al PC la nivel national, adaugind ca Nastase este unul dintre rarii oameni politici romani cu "tinuta politica si intelectuala". Presedintele PC Bistrita-Nasaud spera ca fostul premier sa isi rezolve problemele cu justitia cit mai repede, considerind ca, in cazul lui Nastase, a fost vorba mai mult de o hartuire. Tompa, desi face parte dintr-un partid aflat actualmente la guvernare, nu s-a ferit sa laude rezultatele guvernului Nastase din perioada 2000-2004, considerind ca acestea s-au reflectat mai ales pe plan extern.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.